Träning v46 och v 47

Alltså får man säga att jag inte riktigt kommer ihåg…
Enligt webben så skulle vi ha kört det här måndagen den 13e….

In teams of 2, alternating each movement, complete 14 rounds of:
10 Hang “Clusters”
10 Burpees
10 Box jump overs

Men jag tror att vi måste gjort något annat för jag kommer inte ihåg 😀

Däremot så kommer jag ihåg torsdagens pass:
Tabata Assault bike for Calories
Rest 60 sec
Tabata Wall Ball Shots
Rest 60 sec
Tabata Burpees
Rest 60 sec
Tabata Double-unders

Blev inte så där super trött men det var ett roligt pass!

Sedan på fredagen var det premiär på Boxning och självförsvar med Sam. Han körde ca 20 minuter boxning och sedan gick vi över på självförsvar. Tror det är superbra att bara träna på vad man skall göra om det skulle behövas. Så som att Maja fick panik bara jag lade mina händer runt hennes hals. Så i stället för att frysa/få panik så kanske hon om det skulle hända kan göra det betydligt svårare för någon att överfalla henne. Vi hade roligt, måste nog vara ganska kula att kunna få ner sin mamma på knä 😀

Vi använde oss av rep också…. riktigt bra träning, om än inte allt för fysisk träning… mer mental!

Så måndagen den 20 november.
In teams of 2, alternate full rounds to complete as many rounds and reps as possible in 2 rounds x 15 min of:
9 Burpee Box Jump-Overs
9 Kettlebell Goblet Squats

Rest 5 min between rounds

Den blev riktigt jobbig. För man kunde verkligen köra hårt och fort. Jag testade att göra min variant av burpees på golvet men de gjorde för ont och sedan gjorde jag dem mot lådan före jag hoppade över…. Tills Micke flåsade, men jag får knappt vila… Så då sänkte jag tempot lite och körde tyngre 😀
Vi körde 12+5 första delen och 12+1 andra delen. Skön träning!

Torsdagen den 23 november
4 rounds for time of:
5 Thrusters
10 Pull-Ups
15 Box jumps

Alltså… Thusters, finns det något värre att göra? Tänkte först att jag kör med 26kg… men jag ändrade precis före start till 25kg och det var jobbigt iallafall! Så sjukt jobbigt…. Eller var det som så att jag hade 22,5 kg…. hur som så vet jag att thurster blir jobbiga i vilket fall 😉

Fredagen körde jag och Jenny tillsammans.
Vi gjorde:
10 Zombisquats (du står med armana rakt fram, tummen uppåt, och har en stång med lite vikt på, vi hade 10kg på axlarna och så gör du en squat, du måste med andra ord hålla upp stången med kroppen)
5 hoppade pullups
5 hspu från låda
10 situps med viktboll som vi gav varandra och när den som hade bollen gjorde en situps så gjorde den andra det också. Så vi gjorde alltså totalt 20 situps varje gång.
Vi hann 5 varv på vår kvart. Vi blev riktigt svettiga den här gången.

Sedan på fredagskvällen hade Maja och jag vår Boxning och Självförsvars träning. Nu fick vi lära oss några fler övningar. Ex kast av mamma :-O