Träning v43

Måndagens team wod
120 KB svingar
200 Air squats
100 pull-ups
120 Box jumps-overs
1200m Run (together at the same time)

Körde med 16kg kb då jag fortfarande hade träningsvärk from hell. Men vi krigade på och det kändes faktiskt skitbra hela passet. Sedan fick Micke ut och springa själv och jag tog tag i assaultbiken… alltså jag gav nog lite för lite där men jag hade inte mer att ge….Riktigt skönt pass..

Sedan när vi kom ut så var det klart väder. Då tog jag ett kort med bron i bakgrunden… men Iphone 6s kamera är ju bara för kass så Micke fick ta fram sin samsung för att ta ett kort…. skillnaden 😉

På onsdagen hade jag bokat ett pass på Boxningen med Maja men jag kände mig riktigt seg så Micke fick ta det.

Torsdagens pass

Styrkan blev squatclean. Börja lågt och så skulle man upp till max på ett lyft.
Jag körde på och till 35kg så får jag till tekniken och lyften skitsnyggt. Men sedan när det blir tyngre så vågar jag inte fånga in stången i bottenläge tack vare höfterna. Så resterande lyft däröver så blir det mer en powerclean och en frontsquat. Men jag kom upp till som mest 42,5kg. Testade 43,5 men då kommer jag inte upp från squaten.

Passet därefter var
4 rounds for time:
20 Wall Ball Shots
10 Knees to arms
5 Power Cleans
Rest 2 min

Där körde jag 35kg och det blev faktiskt tungt. Men hela passet var som skönt!

Fredags lunch körde Jenny och jag
Det blev:
ringrodd
sumojumps
benlyft (ligger på mage på en brits och lyfter benen så högt man kan)
liggande toes to bar (jag gjorde vanliga situps då jag hade för ont i höften)
Magrullningar (ligger på en stor boll med fötterna och händerna i marken och drar in benen.

Var också det ett härligt pass!