Träning för v36

Körde i gång i vanligt ordning med ett pass på måndagen. Det här passet skulle jag nog vilja namnsätta så som, dödenspass ja eller, spy och överlev, det kommer svartna…. ja You name it!

Team WOD

2&2, with only one partner working at a time, complete the following for time:
1600 m Relay Run (alternating 400 m)

immediately followed by…
12 rounds (partners alternating full rounds) of…
5 Pull-Ups
10 Push-Ups
15 Air Squats

immediately followed by…
1600 m Relay Run (alternating 400 m)

immediately followed by…
12 rounds (partners alternating full rounds) of…
5 Pull-Ups
10 Push-Ups
15 Air Squats

immediately followed by…
1600 m Relay Run (alternating 400 m)

Vi räknade ut att det borde ta ungefär 47 minuter att genomföra. Vi körde i gång, Mr M sprang på 1,30 på 400 meter. Jag körde assaultbiken och körde då på calorier i stället. Så på 1,30 kom jag upp till 14 cal. Men jag tänkte att jag kommer inte orka köra så hårt så jag drog ner till 13cal och tänkte att när den står på 26cal så skall jag stanna nästa gång. Gick ju riktigt fint det!
Satte igång med Cindy i rasande tempo 🙂 . Vi var under minuten per varv…. Sedan när vi gick tillbaka till springa/bike så kände jag att… jag har nog tagit i lite för hårt. Men försökte köra på, armarna dog, försökte att trycka med benen, benen dog. Jag tog mig till 10 cal (tog ganska lång tid) och bestämde mig för att köra två 10or. Sagt och gjort… tillbaka till räcket för ännu mera Cindy. När jag hoppade upp för varv 4 så svartnade det för ögonen… Fick hulkningar och låg ett tag på rygg med benen på en pall…. hehe fick hjälp av två tjejer i boxen. Kan nästan slå vad om att de håller på att utbilda sig till Sköterskor :-D. Ja tillslut försökte jag köra lite… körde nästan ett varv till och sedan tillbaka till biken. Första varvet gick trögt. Men när jag skulle köra mitt allra sista varv så är det ju bara att ge det där sista man har i sig… tror jag klarade 10cal på 40 sekunder… så jag körde 12 :-)…… Då svartnade det igen… så jag låt lite längre på golvet…

Vi skall inte ens nämna den träningsvärk som blev följden. DEN är en bland de värsta jag har haft 🙂 ME LOVE IT!!!!

Onsdag så hade Etic i Timrå öppet hus och jag och Nelly och några från jobbet åkte för att testa på Somba! För mig är det som så att heter det Somba så är det latinamerikanskt och inget annat…. Det började med vanlig hederlig 80tals workout till rocklåtar…. Sedan övergick vi i arabiskt dans i två låtar…. Sedan Charlston…. Alltså, då skall det inte heta Somba utan kanske. Dansa och skaka på rumpan pass….. Blev ingen favorit. Inte för Nelly heller!

På Torsdag så vart det boxen igen!
Träningsvärken var fortfarande kvar och skit jobbig. Började att köra 5 lyft på 75% av max på power clean. Jag valde vikten 37,5kg. Gick bara fint. På sjunde varvet kommer tränaren och tycker att jag skall dra den högre upp på låret före jag vänder under den. Jag hämtade en 20kg stång och började kämpa…. På ca 20 lyft lyckades jag bra med ett lyft. Då varierade jag mig mellan stängerna!

Metcon blev:
4 rounds for time of:
60 Single-Unders
15 Wall Ball Shots
10 Knees to elbows

Ett skönt pass.. Körde på golvet ”knees to elbows” för mina händer fungerar inte att hänga i just nu.

Var sjukt trött efter passet!

Fredag, träningsmys med Jenny på lunchen.

Vi körde bara mage med en 5kg vikt. Olika övningar. Skönt och inte svettigt 😀