Träning v 23.

Team WOD

2&2:
AMRAP x 30 min:
100 KBS
100 Burpee Box Jump Overs
100 Wall Ball Shots

Team members will alternate tasks, with only one member working at any one time.

Alltså.Jag.Dog! Tror aldrig jag har dött så hårt och hemskt som jag gjorde i måndags….
Körde med 16kg kb. Vi började med att vi gjorde 10 var, sedan så kom burpee box döden… Jag körde en lättare boll på walleballarna så jag gjorde fler där. Medans Mr M gjorde fler burpeesar… Men till slut. När vi var på varv nr två….så gick det segt. Jag klättrade tillslut över boxarna! Men vi hann nästan hela 100 bupree box jumps på andra varvet….


Torsdagen så började vi med:

Back Squat

*Set 1 – 6 reps @ 65%

*Set 2 – 4 reps @ 75%

*Set 3 – 2 reps @ 85%

*Set 4 – 2 reps @ 90%

*Set 5 – 1 rep @ 95%
B: Back Squat (1 set x max unbroken reps @90%)

One set of:

Back Squat x Max Unbroken Reps @90%

Började på 40kg, gick upp till 45kg, 50kg och sedan så 55kg. Där fick jag bara till singlar av. Sedan när vi skulle göra max reps gick jag ner till 50kg… men orkade bara en även där. Totalt slut i benen!

Metcon

21, 15 and 9 reps for time of:

Hang Squat Cleans

Bar-Facing Burpees Over the Barbell

Körde endast 20kg på stången. Avskyr när det är squats som skall göras. Men jag kämpade på och fuskade inte med en enda rep. Hoppade över stången varje gång, gjorde allt enligt standard :-). 13 minuter och 5 sekunder tog det… Men jag var skitnöjd att jag lyckades göra allt!