Träning v10

Körde en spinning på Ego på södnagen (v9) Överraskade Susanne lite… Nya cyklar och jag hann inte ladda ner och få igång appen. Men jag var rätt sliten så jag tog det lugnt på den. Kom 14,5km stod det sedan så jag är klart nöjd över det!

Måndagen så kom även Erika med oss till Ego. Så vi körde i team av tre. Hon och jag mot Mr M 🙂
TeamWOD 2&2
3 Rounds of:
3 min at each station
Station 1: Burpees
Station 2: KBS 24/16 kg
Station 3: Row (calories)
Station 4: Box jumps 60/40 cm

Rest 30 sec between stations

Jag hoppade ALLA gånger på boxen 😀 jag är själv så sjukt imponerad (vet att andra inte är det så det är ju bra att jag fixar den biten själv 😀 )
Vi började med kb och om jag inte minns helt fel fick jag ca 50st alla tre varv.
Row så körde jag 18-21-23 cal per varv.
Box jumps så hoppade jag mellan 6-9 på varje 10 Erika gjorde så där blev det 18-21-23st
Så har vi burpees. Vi valde att göra femmor. Så som lägst gjorde jag 2st och som högst 5st mot Erikas femmor. Tror det blev ca 5 gånger på varje varv men kommer inte riktigt i håg. Sista fick jag iallafall 23st på.

Torsdagens träningspass
AMRAP x 3 min:
3 Power Cleans
3 Front Squats
3 Push Jerks
Rest 3:00

AMRAP x 3 min:
3 Power Cleans
3 Front Squats
3 Push Jerks
Rest 3:00

AMRAP x 3 min:
3 Power Cleans
3 Front Squats
3 Push Jerks

Tänkte att jag självklart börjar på 30kg och ökar med femmor uppåt varje varv…. Alltså det sket sig på första amrapen. Jag gjorde två fulla varv och sedan fick jag ändra till 20kg på sista lyftet. För det första så är jag skitdålig på Front Squats. Jag tappar allt och hamnar för långt ner i botten. Sedan fick jag skit ont i handlederna…. det frestade på. Men jag ökade på amrap nr 2 till 25kg och amrap nr 3 till 30kg. Hann 3+3+2 varv på dessa.

Efter det här så körde vi en cashout på jumping squats. Varje minut ökar vi med tre reps. Så minut ett:3st, minut två:6st osv Det kändes ju skitlätt i början… Sedan började det göra ont. Jag tror jag lade av när det var 24 st per minut.. SJUK träningsvärk i låren vill jag lova!!!