Om mig

positive
Varför jag skriver en blogg
Ja det kan man ju undra över 🙂

Vem är jag?
En gift två barns mamma som jobbar med ekonomi. Oftast glad förutom när jag kör bil för då svär jag nog som en borstbinde och pekarfinger alt. hytter med näven åt alla idioter som kör runt! Självklart har även jag gått igenom svåra saker i mitt liv men jag har valt att inte skriva om dem här. Vissa saker arbetas det fortfarande på och andra är färdigbearbetade. En sak som jag alltid försöker tänka på är Livet är vad man gör det till! Jag försöker se livet från den ljusa sidan fast det stundtals kan vara väldigt svårt!

Träning
Har aldrig gillat att träna, försökt några gånger men har alltid slutat efter två tre gånger 🙂 Riktigt uthållig va?

Men tillslut när min man hade tränat i ett år så kände jag att även jag ”måste” sätta igång. Jag bad honom att han skall hjälpa och pusha mig iväg. Han blånekade!!!??!!

Hans förklaring till varför, ”om du inte själv bestämmer dig så kommer det aldrig hålla”!

Så himla rätt han hade. Jag köpte ett träningskort på Moove i Sundsvall maj 2011. Körde på med två pass i veckan fram till jul….sedan tog jag ett juluppehåll fram till mitten av mars 2012 och då körde jag igång med tre till fyra pass i veckan. Jag var taggad till tusen!!

Den 5 maj halkade jag och bröt vänster fotled på två ställen. Operation och gips följde. Gipset rök vid midsommar 2012 och då hade jag två spikar inopererade….
Började träna veckan efter att gipset rök, kunde inte göra något med vänster fot men ökade på mängden med träning…..

I början av september så knäckte jag spikarna i foten….

Troligen hände det när jag försökte göra en pull-up och hoppade till….fast vem vet?! 😉

Operation igen och stygnen togs i början av oktober. Samtidigt som Sundsvalls första box öppnade.


Crossfit

Äntligen har jag hittat en träningsform som jag älskar! Alla kan vara med och köra passen. Det går att skala ner så har du något problem område så går passen att skala.

Nu tränar jag minst fyra till fem pass i veckan så det gäller att prioritera!

Mål

Jag har ett mål och det är att bli FSF!!

Vet du inte vad FSF är? Fit som F*n så klart!!


Huset

Vi köpte en tomt i början av december 2013. Vi skall bli nybyggare 🙂 Våra förhoppningar är att vi kan börja med grunden i slutet av mars. Att vi kan flytta in i oktober 2014. Vi bygger i lösvirke men grundritningen är utifrån Fiskarheden villan Briljanten. Då ingen av deras säljare hade tid med oss så fick det bli lösvirke. Vi har ändrat både planlösning och storlek (just nu är vi uppe i 189kvm + dubbel garage, mot deras på 166kvm) men utsidan ser ut som deras på ett ungefär.


Kontakt

Vill du kontakta mig utan att skriva ett meddelande så kan du använda adressen camilla@stenlund.org

image