Träningen i måndags….

Ja vad skall jag säga om träningen som jag körde i måndag.. Började med hela havet stormar på ett nytt sätt… ganska roligt. Vi hade walleballar i mitten av rummet och första gången skulle vi gå runt på alla fyra och sedan sätta sig, andra gången skulle vi gå som en anka och tredje gången på alla fyra fast med rumpan neråt (krabbgång), åkte man ut så var det fyra övningar man skulle köra, burpees, jumping jacks, squats, armhävningar. Man blev varm 🙂

Sedan hade vi en teamwod för två EMOM där man jobbar varannan minut och skulle göra
30kg Thrusters
6st höga boxhops
resterande del av minuten skulle man göra burpees…

Så jag körde, tog 30 kg i thursters (tungt så in i helvete) och vågade mig på efter lite övertalning att hoppa på 60cm box… Vilket gick bra till sista hoppet på tredje varvet…. då min fot vek sig (fotleden som jag en gång i tiden bröt och ibland fungerar den bara inte) vilket resulterade i att jag rasade in i kanten på boxen med hela min tyngt…..

Insåg inte först hur illa det hade gått, men när jag her upp byxbenen för att kolla om det kom lite blod eller om det gick bra… så ser jag att jag om jag håller i såret ser ända in till benhinnan :O Tydligen blev jag lite vit då. Så här såg det ut om man inte höll upp såret…

När vi kom hem intog jag högläge med foten, på plats hade jag då tvättat det lite, satt på ett stort plåster där jag tryckte ihop såret och lindade det stenhårt med bandage….

Insåg att jag hade fått ett skrapsår ovanför….


Tog fram den sårtvätt jag hade och rådfrågade syrran om jag skulle använda någon. Så hon valde ut den jag skulle ha och min fråga var då ”kommer det göra ont” svaret… japp.


Jag kan lova att det kändes, blev ett illvrål när jag sprutade rent såret… dränkte rättare sagt in hela benet bara för att var på säkra sidan.

Så nu har jag lite ont när jag belastar benet så jag får nog vänta till på fredag före jag tränar…. fast det är nog mer att jag slog i benet så hårt och inte på grund av att huden sprack…