Träning juli, augusti och en del av september

I början av Juli så började Maja träna i boxen med oss. Det är superroligt att vi kan träna tillsammans alla tre… nu är det bara att vänta in att Nelly skall få åldern för att få träna där. Hon kör just nu AG-gymnastik igen och hon tränar på nivå 2 (fick flytta upp direkt då hon har grym kroppskontroll).

Vi började första gången med att öva på backsquats för Maja. Då hon aldrig gjort riktigt i sitt liv fick hon träna på det som första övning. Man märker ju att är man ung så går allt så mycket lättare (hmm) alltså hon behöver bara få något visat för sig så klarar hon av det tekniskt sedan.

Ex första gången hon skulle testa göra DU…. Filmade det! Vi förklarade att hon skulle hoppa två vanliga långsamma hopp och sedan ett du …. hon gjorde det, då sa vi att då är det bara att fortsätta så…
YouTube Preview Image

Hon tyckte inte det var svårt ?!?! Alltså det här är ju jättesvårt 😀

Vi har kört alla möjliga pass så att Maja har fått testa på många olika rörelser. Hon kämpar på av bara den och är jätteduktig.
Efter vissa pass så är man skitigare än vanligt… Typ när man ligger och slickar asfalten!

Träning på att våga få upp stången på en clean kan vara spännande, men hon har iallafall rörligheten att hålla stången uppe.

Körde ett jobbigt pass på måndagskvällen. Var ett långt pass på 30 minuter och svetten lackade. Men det är så skönt för efteråt så slår alla endorfiner till och man är bara lycklig! Överlycklig!

Jag har bitvis haft det väldigt tufft på träningen. Ex torsdagen den 6 september så fick jag inte in så mycket luft. Astman strulade till det rejält. Kan även vara en kombination att jag nu försöker hålla nere kolhydratsmängden väldigt mycket. I bland så är det som att kroppen skriker…. så nästa gång går det bättre. Men snart är den nog inställd på fettdrift så att det blir bättre 🙂