Träning….

Ett måndagspass för några veckor sedan, team wod var riktigt rolig!

WOD Team

2&2
1. AMRAP x 6 min:
6 Burpees
6 Kettlebell swings
(Rest 3 min)

2. AMRAP x 6 min:
Max cal Assault bike
(Rest 3 min)

3. AMRAP x 6 min:
6 Wallballs
6 Box jumps
(Rest 3 min)

4. AMRAP x 6 min:
Max cal Row
(Rest 3 min)

Micke och jag körde ihop (har väl aldrig hänt förut… hehe) Vi började med assaultbiken, och körde på varsin så vi kunde verkligen bytas av snabbt. Det innebar att jag körde på ca 7 cal rodd per gång och jag hann 5 gånger och det blev totalt 37cal cykling. Micke hann mer, tror det var 50 cal.
Sedan så gick vi vidare till walleballarna… gick inte att hoppa då benen var riktigt stumma. Tror det blev 6,5 varv vi hann…. var alltså. Är inte alls säker här!. Efter det var det rodd och även här kunde vi köra varsin maskin. Jag körde totalt 10 cal per varv och fick ihop 50cal och Micke fick ihop 60 cal. Sista övningen var burpees och kb svingar. Jag gjorde skalade burpees… de gör för ont i ryggen för tillfället. Kb körde jag på 16kg. Tror det tog ca 30 sekunder per varv…. så vi hann mer än 6 varv var….

Flåsigt men riktigt roligt pass när man kan ta i så man knappt får luft!

Fick lite dryck efter passet… 😀