Träningshelg i Åre.

Workout Åre inföll helgen 25-27 maj.
Jag, Jenny och Madde for iväg och hade bokat en massa klasser!

Förberedde mig med en massa bars och drycker för att ha mellan klasserna.

Vi åkte på torsdagen strax efter lunch. När vi kom till Åre handlade vi lite mat för att hela helgen skulle ju bli en njutarhelg.

Vädret var helt fantastiskt så vi valde att sitta ute för att inta vår egen välkomstdrink före vi gick ut för att äta.

Även middagen intogs utomhus.

Beställde in en kanna med dryck till oss….


Incheckning på fredagen för själva träningshelgen. Jag fick låna ett pulsband från Polar som skulle regga mina träningar.


Före första passet var alla riktigt taggade. Föreläsningen som vi hade bokat blev inställd så vi vilade att ta ett pulspass i stället ”grit”.


Görde en AfHo som var riktigt rolig…. två svettiga pass efter varandra och sedan bar det ut till SUP…. vilket var skitsvårt då det blåste vågor på Åre sjön!


På kvällen blev det plockmat. Själv kunde jag knappt röra mig då mina höfter brakade… Men jag visste ju att får jag bara ligga i en säng en natt så brukar det gå bra på morgonen. Däremot så ändrade jag första passet dagen efter för det var ett danspass och jag vet att jag kommer köra fullt ut om det är ett roligt danspass så jag valde en föreläsning… som var riktigt dålig! Däremot körde vi Strongman, Holy hamstirng, bungee-Party och This is My Zumba… helt underbara pass… skitroligt rent ut sagt…


På kvällen så blev vi alla väldigt glada (undrar vad det beror på) hittade det här kortet i telefonen… försökte välta över ett däck på 250kg och rev mig ganska mycket….men ser att det inte syns allt för väl ändå 😉

Söndagen började med 90´s hiphop pass…. fast det var ett hopp pass…. för mig är hiphop tung gung… men det här var tvärt om och då kände jag bara hur tråkigt det var så jag lämnade det hela…. alltså det är första gången jag går ifrån ett danspass…. Sedan körde jag Chair Dance som var riktigt dåligt det med (låter som en gnäll kärring just nu) och efter det ett danspass som blev något bip pass…. så även det här passet skippade jag…. Ojoj.. men jag får skylla på att jag inte hade tillräckligt med energi för att få till något roligt av det hela.

Avslutade med en sen lunch eller tidig middag före vi for hemåt…..

En fartfylld helg som gjorde en ganska mör i hela kroppen! Klart värt det!