Träning då….

Jo lite träning har det också blivit!

Tyvärr så kommer jag inte riktigt ihåg så här långt efter 😮
Så jag tar några väl utvalda pass 😀

Måndagen den 18e december så körde jag och Erika ett pass.
2&2, alternating after full rounds, complete 20 rounds total (10 rounds each) for time of:
15 Kettlebell swings
10 Wall Ball Shots

Den blev sjukt jobbig. Kände tillslut att allt var tufft att orka! Sedan så kördes en cash out på bring sally up som jag körde utan vikt på!

Torsdagen den 21a så hade vi avslutning på vår styrkedel med en av tränarna. Så vi ägnade passet åt att lyfta max på squatclean. Jag lyfte 47,5 en gång MED squat! Jag är sjukt nöjd! Vet att jag inte har så snygg rygg när jag går upp…..

YouTube Preview Image

Den 26e december så körde vi ett eget pass jag, Mr M och Erika.
Vi körde
10 walleballar
10 kb svingar
10 box overs
5 hspu (på låda för mig)
Vi körde så många varv som möjligt på 10 minuter vila 2, 10 minuter och vila två och de sista 10 minuterna. Så vi körde aktivt i 30 minuter. Jag fick till 4 varv, 3,5 varv och nästan 4 varv. jag hade några reps kvar till 12 fulla varv.

Efter det så körde vi 100 situps med med.boll

Nytt år och ny träning 🙂
Tisdagen den 2a så körde jag och Erika lunch passet:
Every 3 minutes, for 15 minutes, complete:
6 Shuttle runs
12 Jumping lunges
15 AbMat Sit-Ups

Alltså det gick jättebra! Jag sprang (väldigt försiktigt på första varvet) och gjorde även jumping lunges (väldigt kontrollerat). Första omgången tog 1:40 minuter, andra tog 1:20, tredje 1:20, fjärde 1:20 och sista tog 1:10. Det var en härlig träning.

Torsdagen den 4e så var det dags igen!
For time:
50 Double-Unders/75 Single-Unders
immediately followed by…
5 rounds of:
5 Strict Pull-Ups
10 Push-Ups
15 Air Squats

Then: 50 Double-Unders/75 Single-Unders’

Körde singlar och sista hopprepen försökte jag göra DU på men alltså…. jag kom bara till 15 st sådana….
Sedan var det en cash out på dead by burpees… Kan säga att jag körde lite allt möjligt på den…. förutom burpees!

Fredagen kan jag säga att jag körde ett träningspas…. fast hemma… med snö… skottade aktivt över en timme…. var helt slut efteråt 😀