Full rulle

Körde på måndagen ett träningspass i boxen efter hemkomsten från Japan. I och med att jag hade en riktigt man cold före vi åkte så hade jag alltså inte tränat på nästan fem veckor… FEM veckor?? Alltså ja så kan det gå.

Måndag Team WOD, time
2&2, with only one partner working at a time, complete:
100 Burpees
100 Ground to Overhead
100 Box Jump Overs

Teammates may partition reps however they’d like, but the non-working partner must be in the designated resting position in order for the reps to count:
Burpees – Barbell extended overhead
Ground to Overhead – Hanging from a Pullup Bar
Box Jump Overs – Plank from Elbows

Den blev skitjobbig. Sedan att det var väldigt sen kväll för oss i tid gjorde nog inte saken bättre. Men vi körde igenom den, kanske räknade vi lite snällt på några vändor 😀

Så kom torsdagens träning
Weightlifting
Deadlift (6 sets x 5-3-2-1-3-3 reps, rest 3 min)

* Set 1 – 50% of possible 3-RM x 5 reps
* Set 2 – 75% of possible 3-RM x 3 reps
* Set 3 – 85% of possible 3-RM x 2 reps
* Set 4 – 90-95% of possible 3-RM x 1 rep
* Set 5 – Test 3-RM
* Set 6 (optional) – Exceed Set 5 weight for 3-RM

Rest exactly 3 minutes between lifts
Perform these with PERFECT posture and mechanics.

Sjukt länge sedan jag körde marklyft… så jag tänkte att jag sänker mitt max ner till 80 kg… det visade sig i slutändan vara alldeles för högt ändå. Vid 72,5kg var jag tvungen att stanna… kände även av att höften inte var hel rak 🙁

Metcon & Metcon Green
Lucky Sevens (AMRAP – Rounds and Reps)
AMRAP x 7 min:
7 Box jumps
7 Burpees
7 Kettlebell swings

Efter det så följde det här passet. Förutom att tränaren ändrade så att man måste köra MINST 7 varv. Hann du det under 7 minuter så forsätter du. Hann du inte på sju minuter så fortsätter du. Tog 9 minuter för mig att göra det här. Jävulskt jobbigt! Men så himla skönt.

Sedan hade jag bokat fredagens pass men var tvungen att avboka det då höfterna var totalt pajjad….