Lite mer träning v17

Team WOD

2&2 AMRAP x 30 min:
30 Double-Unders/45 Single-Unders
15 Box Jumps
15 Wall Ball Shots

Team members will alternate tasks, with only one member working at any one time. Thus, Partner A will jump, Partner B will perform 15 Box Jumps, Partner A will perform 15 Wall Ball Shots, and Partner B will jump – and so on for 30 minutes.

Ett sånt fruktansvärt pass… det var så fruktansvärt jobbigt… alltså det här är ett pass du bara vill dö när det är slut… tog skitlänge före man orkade bete sig som en människa efter det här passet….. DÖÖÖÖ. Jag körde DU som mest på raken fick jag 28st och då vägrade jag hoppa två till 😉 Hoppade några varv på boxen men tillslut började jag gå….Walleballarna med 3kgs boll!

Det här är min bästa vän 🙂 på träningarna!

Torsdagens pass
3 rounds for time of:
30 Shuttle runs
15 Push-Ups
10 Pull-Ups
20 Alternating Pistols

Började med uppvärmning och sedan teknik på muscelups och Chi visade en massa övningar som till slut gjorde att en i gänget gjorde sin första Muscel-up så himla läckert :-).

Vi fick vara ute och springa…. det var jobbigt för lungorna när luften var så väldigt kall. Men jag kämpade på. Gummiband på alternating pistols….ja det kändes ganska bra!