Bröllop

Så var vi bjuda på ett bröllop. Det är vackert med bröllop att underbart att folk tar sig tiden att ordna en sådan fest åt oss andra.

Vi for till Nordmaling. Syrran gav Maja och Nelly ett varsitt gloss med medel som skall förstora läpparna 😉 så de satt och tyckte det kittlades på läpparna hela bilfärden upp!
1

Nelly har haft fullt upp med att hitta en klänning till bröllopet. Hon pratade mycket om tärnor och vilka som skulle vara det och vad de skulle ha och… ja hon var riktigt exalterad över det här bröllopet!

Sista kvällen i Stuttgart så satt hon och Micke och kollade klänningar på Zalando, jag letade åt mig själv under tiden.

När vi kom till Arlanda så valde hon en (som fanns i storlek och gick att få på expressfrakt) så att beställa den på onsdag lunch och få hem den dagen efter tycker jag är ganska bra (tur att hon kunde ha den :-). När jag var och gjorde fransar så klack det till att Maja kanske kunde ha en klänning som min mamma har haft (60-70 talet), även jag har haft den (en gång) och syrran har haft den på ett bröllop. Den var lite stor men inte så att man brydde sig…

1b

1c

Under själva vigseln så kom regnet. Det kommer innebära att man alltid kommer komma ihåg vigseln! Det blev annorlunda på ett bra sätt <3 2

3

4

Efter vigseln körde vi tillbaka kidzen till campingen. Vi åkte tillbaka till vigselområdet och middagen. Maten var väldigt god!!

5

6

7

8

Många stämningsfulla tal, Micke gjorde ett där han blandade svenska och engelska och jag kan bara tänka vad folk tyckte han måste varit konstig. Men det han gjorde var att han blandade in alla låt titlar från Chicago 17 albumet. Det var riktigt underhållande att se när Samuel och Frida förstod det. Resten av gästerna förstod nog ingenting :-D. Det albumet var något som Micke hade i sin bil och med tanke på att han är 11(?) år äldre än Samuel så har det fastnat hos Samuel.

Här kommer en bild på den del av Stenlundarna som var på bröllopet. 4 syskon, bruden och brudgummens far.

9

10

Vi hamnade vid ett kungbord och hade superroliga bordsgrannar! Sådana man kan sitta med och tycka att tiden går för fort!! Tiden gick fort och när allt var uppätet så blev det dans!

11

Blev en väldigt sen kväll och jag tror jag somnade först vid 5 tiden så att gå upp på morgonen var super tungt…. Men jag hoppas att S&F fick en minnesvärd kväll. Jag vet iallafall att jag fick det <3