Helgen

I fredags så hade vi en AW hemma hos oss….

image

image

Blev riktigt roligt och vips så var klockan slagen för utgång. Väl ute skrålade vi (läs skrek vi sånger) och skakade rumpa.

image

Lördagen var en lugn dag. Ringde till min mamma och frågade om de ville ha lite rester, visade sig att de var jätteförkylda och tyckte allmänt synd om sig själv 🙂 Så jag for dit och gav dem lite mat och ingefärsdryck! Nu skall mamma också göra infärsdryck 😀

Micke drog däremot med kidzen ut till backen för vinterns första slalompass. Medans jag latade mig i sängen 😉

På söndagen så åkte Micke i väg med Fredde på längd och jag fixade i ordning en liten matsäck och syrran kom med sina killar till oss. Tack o lov hann Micke komma hem så for vi med våra barn och syrrans killar för att åka skidskor. Syrrans yngsta vägrade och den äldsta stod på skridskor för första gången…. som han kommer ihåg iallafall! Tack o lov så tog Micke hand om han för jag tog mig knappt runt (hade så djävulskt ont i ryggen så jag gick halvböjd hela dagen vilket resulterade i världens träningsvärk på måndag och tisdag!).

image

Sedan så fick kidzen hjälpa till att laga mat 🙂

image